Fremtidens batteri i elbiler

Episode 29 August 07, 2023 00:17:26
Fremtidens batteri i elbiler
Bilpodcasten
Fremtidens batteri i elbiler

Aug 07 2023 | 00:17:26

/

Hosted By

Jacob Kjær Therkildsen Andreas Schmidt

Show Notes

I denne episode af Bilpodcasten forklares forskellen mellem solid-state-batterier og lithium-ion-batterier samt hvorfor solid-state-batteriet anses for at være fremtiden for energilagring. Solid state-batterier har potentiale til at revolutionere el biler ved at tilbyde længere rækkevidde, hurtigere opladningstider, reduceret vægt, forbedret sikkerhed og bedre effektivitet.

 

Selvom solid-state-batterier har potentialet til at ændre elbilindustrien, vil det tage flere år før de bliver kommercielt tilgængelige i stor skala. Ikke desto mindre investerer store bilproducenter som Ford, Mercedes, nissan og Toyota allerede i denne teknologi, hvilket indikerer en stærk tro på dens fremtidige muligheder. Lithium-ion-batterier vil formentlig forblive dominerende på markedet indtil da.

Husk...

Husk at abonnere på Bilpodcasten for at få adgang til endnu flere spændende episoder af Bilpodcasten, hvor vi fortsætter med at udforske de mest revolutionerende biler og teknologier på markedet. Tak fordi du lytter, og vi ses på vejen!

Følg med på vores Facebook side, og husk at abonnere på bilpodcasten i din podcast app.

Link til vores Facebook side: www.facebook.com/Bilpodcasten-104565232380232

Link til vores instagram: https://www.instagram.com/bilpodcasten/

Link til vores YouTube kanal: Bilpodcasten – YouTube- Vi kører pt. en shorts video serie på youtube, med idéer til god underholdning på køreturen.

Her kan du kontakte os, hvis du har input til podcasten, spørgsmål eller nogle emner som du gerne vil have, at vi tager med i en senere episode af Bilpodcasten.

Other Episodes

Episode 30

August 14, 2023 00:09:38
Episode Cover

EU, penge og en forsikringsfælde

Andreas er alene i studiet i dag, og har fundet lidt spændende nyheder frem til alle os bil interesserede.Episoden kommer i dag til at...

Listen

Episode 27

July 24, 2023 00:16:24
Episode Cover

Top 10 film med biler, del 1 af 2. Et sommer afsnit fra Bilpodcasten.

Velkommen til Bilpodcasten, og tak for at lytte med! Link til vores YouTube kanal: Bilpodcasten – YouTube - idag er podcasten også udkommet, hvor...

Listen

Episode 47

December 10, 2023 00:24:53
Episode Cover

BMW i3 - En kommende kultklassiker, Bilpodcastens advents episode 2

Dyk ned i historien om elbilens udvikling med os i denne specialudgave af Bilpodcasten! Vi starter med et tilbageblik på elektriske bilers rejse siden...

Listen