Tesla Model Y, Danmarks mest populære elbil... Vi tester hvorfor!

Episode 18 April 29, 2024 00:51:38
Tesla Model Y, Danmarks mest populære elbil... Vi tester hvorfor!
Bilpodcasten
Tesla Model Y, Danmarks mest populære elbil... Vi tester hvorfor!

Apr 29 2024 | 00:51:38

/

Hosted By

Jacob Kjær Therkildsen Andreas Schmidt

Show Notes

Tesla Model Y er Danmarks absolut mest populære bil og elbil. I vores test og anmeldelse med over 47.000 km under vores dæk, sætter vi fokus på, hvorfor denne eldrevne suv er blevet en favorit blandt danske bilejere.

Fra dens praktiske design, der kombinerer strømlignet design med funktionalitet og hæver køreoplevelsen til nye højder med en højere siddeposition, til dens imponerende rækkevidde på op til 600 km og en ydelse, der får pulsen til at stige - Tesla Model Y Performance er ikke bare en bil, det er en livsstil er der mange som mener.

Men hvorfor vælger så mange netop denne el-SUV?

Model Y Performance tilbyder en uovertruffen værdi, selv efter flere år på markedet. Men er det hele pengene værd? Vi går i dybden med kvaliteten og leverer en ærlig vurdering, så du kan træffe den bedste beslutning. Vi deler ud af vigtige erfaringer og gode råd, når du evt. skal ud og købe en brugt eller ny Tesla Model Y.

Så slå dig ned, spænd sikkerhedsselen, og lad os sammen udforske, hvorfor Tesla Model Y Performance er mere end bare en bil - det er en revolution på fire hjul.

Tak fordi du lyttede med til Bilpodcasten - husk at abonnere for mere spændende indhold om fremtidens bilisme. Vi lyttes ved næste gang!

 

Vigtige links

Følg med på vores Facebook side, og husk at abonnere på bilpodcasten i din podcast app.

Link til vores YouTube kanal: Bilpodcasten - YouTube

Link til vores Facebook side: www.facebook.com/Bilpodcasten-104565232380232

Link til vores hjemmeside: www.bilpodcasten.dk

Link til vores instagram: https://www.instagram.com/bilpodcasten/

Link til denne episode på YouTube: https://youtu.be/tvN7U5RUJdU

Her kan du kontakte os, hvis du har input til podcasten, spørgsmål eller nogle emner som du gerne vil have, at vi tager med i en senere episode af Bilpodcasten.

Other Episodes

Episode 27

July 24, 2023 00:16:24
Episode Cover

Top 10 film med biler, del 1 af 2. Et sommer afsnit fra Bilpodcasten.

Velkommen til Bilpodcasten, og tak for at lytte med! Link til vores YouTube kanal: Bilpodcasten – YouTube - idag er podcasten også udkommet, hvor...

Listen

Episode 43

November 13, 2023 00:45:28
Episode Cover

Toyota BZ4X - Elektrisk Innovation fra Japan, anmeldelse og test

Toyota BZ4X - Elektrisk Innovation fra Japan I denne dybdegående episode af Bilpodcasten, dykker vi ned i det elektrificerede univers og udforsker Toyotas nyeste...

Listen

Episode 13

April 03, 2023 00:41:33
Episode Cover

Solceller og elbiler del 1 af 2

Solceller med batteribackup Hvis du som de fleste andre, også er lidt forvirret omkring de mange informationer der findes på nette omkring solceller, solceller...

Listen