Volvo EX30 den mest hypede elbil fra Volvo, information og specifikationer om bilen

Episode 26 July 17, 2023 00:33:12
Volvo EX30 den mest hypede elbil fra Volvo, information og specifikationer om bilen
Bilpodcasten
Volvo EX30 den mest hypede elbil fra Volvo, information og specifikationer om bilen

Jul 17 2023 | 00:33:12

/

Hosted By

Jacob Kjær Therkildsen Andreas Schmidt

Show Notes

Velkommen til Bilpodcasten, hvor vi udforsker bilverdenens mest spændende nyheder og teknologier!

I denne episode tager vi dig med på en rejse ind i fremtidens køretøjer, når vi dykker ned i den helt nye Volvo EX30 - en lille, men kraftfuld elbil, der uden tvivl vil erobre danske veje og hjerter!

Link til video og billeder:

Link til vores YouTube kanal: Bilpodcasten - YouTube - i dag er der udkommet billeder og video fra denne episode om Volvo EX30.

Direkte link til vores videopodcast om Volvo EX30: Volvo EX30, bliv klogere på den mest omtalte lille elbil fra Volvo pt. i vores podcast om bilen EX30 - YouTube

Volvo EX30 - hvad kan vi forvente

Volvo har altid været synonymt med sikkerhed og komfort, og med deres seneste skud på stammen har de formået at kombinere disse værdier med den bæredygtige fremtid. EX30 er en elbil, der ikke går på kompromis med hverken ydeevne eller rækkevidde, set ibforhold til prisen. Den er udstyret med en topmoderne elektrisk drivlinje, der giver dig lynhurtig acceleration og en imponerende rækkevidde, trods størrelsen på batteriet. Med Volvo EX30 er du ikke bare miljøbevidst, men også hurtig og effektiv på vejen.

I denne episode af Bilpodcasten vil vi dykke ned i mange spændende detaljer om Volvo EX30. Vi vil afsløre nogle af de vigtigste specifikationer, herunder motorstyrke, batterikapacitet og ladetid. Vi vil også diskutere de nyeste teknologiske innovationer, som Volvo har implementeret i denne bil. Selvfølgelig vil vi også dele vores tanker om, hvorfor Volvo EX30 har potentialet til at blive en kæmpe succes på de danske veje i forhold til hvordan vi ser på bilen.

Uanset om du allerede er en bilentusiast, der ikke kan få nok af elbiler, eller om du bare er nysgerrig på, hvad fremtiden bringer inden for bilindustrien, så er denne episode af Bilpodcasten et must! Så hop om bord, spænd sikkerhedsselen og lad os udforske Volvo EX30 sammen - den lille og helt nye elbil, der vil ændre spillet og gøre dig klogere på den fantastiske verden af bæredygtig bilisme!

Husk at abonnere på Bilpodcasten for at få adgang til endnu flere spændende episoder af Bilpodcasten, hvor vi fortsætter med at udforske de mest revolutionerende biler og teknologier på markedet. Tak fordi du lytter, og vi ses på vejen!

 

Følg med på vores Facebook side, og husk at abonnere på bilpodcasten i din podcast app.

Link til vores Facebook side: www.facebook.com/Bilpodcasten-104565232380232

Link til vores hjemmeside: www.bilpodcasten.dk

Link til vores instagram: https://www.instagram.com/bilpodcasten/

Link til vores YouTube kanal: Bilpodcasten - YouTube -Vi kører pt. en shorts video serie på youtube, med idéer til god underholdning på køreturen, og idag er der også udkommet billeder og video fra denne episode om Volvo EX30.

Her kan du kontakte os, hvis du har input til podcasten, spørgsmål eller nogle emner som du gerne vil have, at vi tager med i en senere episode af Bilpodcasten.

Other Episodes

Episode 34

September 11, 2023 00:36:55
Episode Cover

TESLA MODEL 3 - Den nye model, er den værd at købe?

Velkommen til endnu en spændende episode af Bilpodcasten! I dag går vi tættere på et ikon inden for elbilerne, nemlig den helt nye Tesla...

Listen

Episode 6

February 06, 2023 00:19:43
Episode Cover

Producent bag solcellebil går konkurs, Elbiler udgør stadig en større del af bilsalget, Peugeot går all-in på elbiler, Elon Musk forklare prisfald på Tesla

Nyheder fra Bilpodcasten I dag på Bilpodcasten har vi nogle store nyheder, der vil fange øjet af enhver bilentusiast. Først skal vi høre om...

Listen

Episode 41

October 30, 2023 00:56:48
Episode Cover

Ny Volvo XC40 Recharge 2024, stor test og anmeldelse

Velkommen til Bilpodcasten! I dag dykker vi ned i den spritnye Volvo XC40 Recharge model 2024 med Single Engine Extended Range, der har skabt...

Listen